Tessy Troubleyn

 

" Van zodra je hele huis is opgeruimd, verandert er iets. Je leven krijgt een nieuwe start. " (M. Kondo)


Maak ruimte en creëer meer rust in je leven met 'de Japanse kunst van het opruimen'. Leer opruimen en ga op reis in je eigen huis.

MAAK RUIMTE

Voel je je omringd door te veel spullen? Kom je thuis niet tot rust? Is er weinig structuur in je omgeving en verlang je naar tijd om te doen wat je graag doet? Staat er een nieuwe levensfase voor de deur? Of ga je binnenkort verhuizen en weet je niet goed waar te beginnen? Dan is 'de Japanse kunst van het opruimen' net wat je nodig hebt. Als je verandering wilt, begin dan op te ruimen. Het is een daadkrachtige manier om je leven in eigen handen te nemen, ruimte te maken en te voelen wat echt belangrijk voor je is. 

OPRUIMEN IS EEN VAARDIGHEID DIE JE KAN LEREN

Sommigen zijn subliem in opbergen, maar durven niks weggooien. Anderen zijn rommelig en geloven niet dat ze dit ooit kunnen veranderen. Opruimen kan je op een eenvoudige wijze leren en brengt rust in je huis en je hoofd. Gaandeweg transformeren je emoties, manier van denken en leefgewoonten. Dit is het bijzondere van opruimen. Het kan intens zijn, maar je krijgt er veel voor in de plaats. Je wint op lange termijn tijd, rust, levensvreugde, zelfvertrouwen, energie en tevredenheid. 

 

GA OP REIS IN JE EIGEN HUIS

Ik nodig je uit om een reis te ondernemen in je eigen huis. Je zal verhalen vinden over je verleden, je heden en je toekomst. Het zal een ontdekkingstocht zijn die je raakt en verandert, precies zoals bij een echte reis, maar dit keer met een langdurig effect.