Tessy Troubleyn

 
 
Via een verkennend gesprek kunnen we kennis maken met elkaar en geef ik uitleg over de methode van Marie Kondo. Vervolgens kan je een eerste opruimsessie boeken. In onderling overleg kunnen de vervolgsessies worden vastgelegd.

Verlang je naar een opgeruimd huis en leven? En sta je klaar om de sprong te wagen?


Via individuele sessies begeleid ik je doorheen je persoonlijk traject. Ik kom naar je thuis en als een coach sta ik aan je zijde. Je opruimtraject start met een opstartsessie. Daarna kan je sessie 1 - kleding volgen en aansluitend ook vervolgsessies waarbij de andere 4 categorieën aan bod komen. Op het einde van elke sessie nemen we even de tijd om te zien waar je staat en hoe je wenst verder te gaan. Het aantal sessies wordt bepaald in onderling overleg.

Ben je zelf al aan de slag gegaan met de Marie Kondo Methode, maar wens je één of meerdere categorieën samen met een KonMari consultant aan te pakken? Ook dan beginnen we met een opstartsessie. Daarna kan je vervolgsessies boeken.

Heb je graag eerst nog meer informatie, voor je in je opruimtraject duikt? Volg dan een infosessie.

 

 
 
 
start

Opstartsessie

TIjdens de OPSTARTSESSIE maken we samen het fundament van jouw persoonlijk opruimtraject. Waarom wil je precies opruimen? Waar loop je tegenaan? Wat zou je graag veranderen? Wat voor soort leven zou je liefst willen leiden? Hiernaast overlopen we de basisprincipes en filosofie van de KonMari-methode, toegepast op jouw situatie. Tot slot bespreken we de opbergruimtes en bekijken we op welke manier we kunnen samenwerken.

Na de opstartsessie kan je je inschrijven voor SESSIE 1 - KLEDING.

+/- 1 uur

 
 
 
kleding

Sessie 1 - kleding

Tijdens deze sessie kom je in contact met de basisprincipes van de Marie Kondo Methode. We nemen je kleerkast onder handen en je leert voelen welke items je blij maken en welke niet. Na dit selectieproces toon ik je de specifieke opvouw- en opbergtechnieken en eindig je met een zichtbaar resultaat: je weet weer wat je graag draagt en waar je je goed in voelt. En je vindt alles gemakkelijk terug in je kast en je kan het ook ordelijk houden.

Is deze sessie je bevallen en wil je graag verdere begeleiding bij de rest van je huis? Dan kan je VERVOLGSESSIES boeken.

+/- 5 uur

 
 
 
boeken

Vervolgsessies

Tijdens de VERVOLGSESSIES gaan we met de andere categorieën aan de slag: boeken, paperassen, komono (varia) en emotionele bezittingen. Deze volgorde is een belangrijk onderdeel van de methode en garandeert een goed verloop van je traject.

De hoeveelheid sessies die je nodig hebt voor een volledig opgeruimd huis is op voorhand niet altijd makkelijk te bepalen. Het hangt af van de grootte van je huis, de hoeveelheid spullen, de snelheid waarmee je beslissingen kan nemen en je bereidheid om tussen de sessies in zelf aan de slag te gaan.

+/- 5 uur / sessie

 

 

Tarieven:

  • 1 Opstartsessie = 50 euro *

  • 1 Opruimsessie = 250 euro *

  • Consultatie / advies op maat = 70 euro/u - met een minimum van 2 uur *

(* alle prijzen zijn exclusief btw, behalve voor particulieren)