Tessy Troubleyn

 
 

Verlang je naar een opgeruimd huis en leven? En sta je klaar om de sprong te wagen?


Via individuele sessies begeleid ik je doorheen je persoonlijk opruimtraject. Ik kom naar je thuis en als een coach sta ik aan je zijde. Professionele begeleiding zorgt voor een diepgaande en ‘life changing’ ervaring. Je kan het vergelijken met het volgen van een opleiding waarbij je vaardigheden leert die je leven ‘rijker’ maken en die je levenslang positief beïnvloeden. Je investeert hierin, maar je krijgt er ontzettend veel voor in de plaats.

Elk opruimtraject start met een opstartsessie. Hierna kan je kiezen voor afzonderlijke opruimsessies (a la carte) of een opruimpakket, afhankelijk van je persoonlijke situatie, agenda en budget.


OPSTARTSESSIE


 
kleding op tafel.jpg
 

Tijdens de opstartsessie maken we samen het fundament van jouw persoonlijk opruimtraject. Waarom wil je precies opruimen? Waar loop je tegenaan? Wat zou je graag veranderen? Wat voor soort leven zou je liefst willen leiden? Via enkele oefeningen kan je al kort ervaren wat de KonMari-methode voor jou kan betekenen.

° De opstartsessie duurt 1,5 uur en gaat door bij je thuis.

° We bekijken je persoonlijke situatie en zoeken samen naar een oplossing op maat, afhankelijk van je tijd, engagement en budget.

° Je ontvangt alle inhoudelijke en praktische informatie over de verschillende pakketten en manier van werken.

° Prijs: 70 euro *

 

A LA CARTE


 
kledingrek.jpg
 

A LA CARTE - OPRUIMSESSIE

Een "a la carte"-sessie kan een geweldige optie zijn als je voornamelijk zelfstandig aan de slag wenst te gaan maar toch, op maat, wil kunnen rekenen op professionele begeleiding om je opruimtraject naar een dieper level te brengen. Ook ideaal voor mensen die enkel hun kleerkast willen aanpakken of voor mensen die niet helemaal zeker zijn van een volledig engagement maar toch al even willen proeven van de spark joy-ervaring.

° 1 opruimsessie duurt 5 uur

° Je ontvangt na deze sessie extra informatie over de behandelde categorie en een gepersonaliseerde opvolging via e-mail.

° Basisprijs / sessie: 320 euro *

 
 
DSC_3913.jpg
 

A LA CARTE - OPVOLGINGSGESPREK

Via een opvolgingsgesprek ontvang je coaching op maat bij je thuis (1,5 uur) of per telefoon/online (1 uur). Er is ruimte om al je vragen te beantwoorden, je verder op weg te helpen en je de nodige energie te geven om door te zetten.

° Basisprijs opvolgingsgesprek bij je thuis: 120 euro* (per extra uur - 80 euro/u)

° Basisprijs opvolgingsgesprek online / telefonisch: 70 euro* (per extra uur - 70 euro/u)

 

PAKKETTEN


 
muurkastje met lamp.jpg
 

PAKKET 1 | STARTERSPAKKET

Begin je opruimtraject op een diepgaande manier met ondersteuning bij de eerste 3 KonMari-categorieën (kleding, boeken en paperassen) of bij specifiek uitdagende categorieën. Dit pakket is ook een geweldige optie als je relatief klein woont.

° Het starterspakket bevat 3 opruimsessies van 5 uur + 1 afsluitsessie van 1 uur.

° Je ontvangt na elke sessie extra informatie over de behandelde categorie en een gepersonaliseerde structuur via e-mail.

° Tussen de opruimsessies in ontvang je telkens 30 minuten online of telefonische opvolging of in totaal 1 uur extra coaching gratis.

° Alle sessies moeten plaatsvinden binnen een jaar na aankoop van dit pakket.

° Prijs: 945 euro * (Je bespaart in totaal 160 euro op het basistarief).

 
 
badkamer 1.jpg
 

PAKKET 2 | BASISPAKKET | MEEST POPULAIR

Tijdens het basispakket ontvang je begeleiding bij alle 5 KonMari- categorieën (kleding, boeken, paperassen, komono en emotionele items). Zo ervaar je ten volle de kracht van de KonMari-methode. Dit pakket is ideaal wanneer je je ganse woonst wenst aan te pakken en bereid bent tussenin zelf aan de slag te gaan.

° Het basispakket bevat 6 opruimsessies van 5 uur (2 sessies worden besteed aan de categorie komono) en 1 afsluitsessie van 1 uur.

°Je ontvangt na elke sessie extra informatie over de behandelde categorie en een gepersonaliseerde structuur via e-mail.

° Tussen de opruimsessies in ontvang je telkens 30 minuten online of telefonische opvolging of in totaal 2,5 uur extra coaching gratis.

° Alle sessies moeten plaatsvinden binnen een jaar na aankoop van dit pakket.

° Prijs: 1725 euro * (Je bespaart in totaal 445 euro op het basistarief).

 
 
spiegel met schouw low.jpg
 

PAKKET 3 | UITGEBREID PAKKET

Dit pakket is optimaal voor middelgrote tot grote huizen en voor iedereen die de KonMari-methode ten gronde wil ervaren via meerdere sessies per categorie (kleding, boeken, paperassen, komono en emotionele items). Het is perfect voor mensen die er helemaal klaar voor zijn om de hele opruimreis van begin tot einde te voltooien en die misschien niet de mogelijkheid hebben om tussen de sessies door zelf aan de slag te gaan.

° Het uitgebreid pakket bevat 10 opruimsessies van 5 uur en 1 afsluitsessie van 1 uur.

°Je ontvangt na elke sessie extra informatie over de behandelde categorie en een gepersonaliseerde structuur via e-mail.

° Tussen de sessies in ontvang je telkens 30 minuten online of telefonische opvolging of in totaal 4,5 uur extra coaching gratis.

° Sessies moeten plaatsvinden binnen een jaar na aankoop van dit pakket.

° Prijs: 2675 euro * (Je bespaart in totaal 915 euro op het basistarief).

 

 

Wens je nog meer informatie over wat je precies kan verwachten? Bekijk de FAQ-pagina op deze website of schrijf je in voor een infosessie ‘Japans opruimen’. Natuurlijk kan je me ook, vrijblijvend, contacteren.

* Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve voor BTW-gerechtigden.

* Alle prijzen zijn inclusief transportkosten, behalve voor BTW-gerechtigden - tarief 0,35 €/km excl. BTW.