Tessy Troubleyn

Back to All Events

Introductie: de Japanse kunst van het opruimen - VOLZET

  • Follie à deux 37 Filips van Arteveldestraat Gent, 9000 (map)
 

In de huiselijke sfeer van de Gentse koffiebar FOLIE A DEUX word je ondergedompeld in de wondere wereld van het Japans opruimen. In kleine groep en op een interactieve manier ontvang je meer informatie over ‘de Japanse kunst van het opruimen’. Op het einde van deze introductie weet je precies wat de KonMari-methode inhoudt, wat de resultaten zijn, waarom het zo doeltreffend is en hoe het je leven positief beïnvloedt. Bovendien leer je de bijzondere KonMari-vouwtechnieken voor het zorgvuldig opbergen van je kleding.

( Bij Folie à deux kan je ook terecht voor een heerlijk ontbijt. Misschien ideaal om een zondagochtend mee te beginnen … )


Max. 6 deelnemers

Prijs: 10 euro


Deze infosessie is volzet.

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe infosessies? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.