Tessy Troubleyn

Back to All Events

Introductie: de Japanse kunst van het opruimen - VOLZET

  • DE MAEKERIJ 56 Mechelsestraat 3000 Leuven (map)
 
 

In samenwerking met ‘De Maekerij’ - een open plek, te midden van de stad Leuven - word je ondergedompeld in de wondere wereld van het Japans opruimen. Tijdens deze introductie kom je alles te weten over de befaamde KonMari-methode. Wat houdt het precies in? Hoe werkt het? Waarom is het zo doeltreffend? En hoe beïnvloedt het je leven positief? Bovendien leer je de bijzondere KonMari-vouwtechnieken voor het zorgvuldig opbergen van je kleding. Het wordt gegarandeerd een leerrijke avond in een vertrouwelijke en warme sfeer.

Inschrijving en meer info op www.demaekerij


Deze infosessie is volzet.

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe infosessies? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.